2017. július 21., péntek

Kapitán hokejových majstrov Trávníček: Nie je ťažké prehodiť výhybku

"Nie je ťažké prehodiť výhybku, v oslavách sme sa nebrzdili, užili sme ich do sýtosti. Ale vieme, ako sa úspech buduje. Že začína už teraz od letnej prípravy. Mančaft zostáva z najväčšej časti, takže v tom nebude problém, "je presvedčený litvínovský kapitán stavkovanie online Michal Trávníček.

Fanúšikovia sú ale skeptickejší potom, čo odišiel brankársky fantóm Pavel Francúz či kľúčový útočník Jakub Petružálek. A pravdepodobne ukončí aj kariéru i Martin Ručinský. "Určite sa bude ešte cez leto riešiť nejaký príchod. Strach z toho nemám, "zostáva v pokoji kapitán.

Zmeny sa dotkli aj realizačného tímu. Preč je asistent Miloslav Hořava aj kondičný tréner Marián Voda. "V ďaka Marianovej prístupu sa skrátil návrat na ľad zranených chalanov.Dal sa čas na vyliečenie, potom s nimi individuálne pracoval. Navyše tá zranenia nemala stavky online tendenciu sa obnovovať. Marián hráča pustil do zápasu, až keď bol pripravený. Nedochádzalo nám dych na konci zápasov a ani na konci sezóny nám nedošla šťava, "ocenil Vodův prínos Trávníček.

nahraditeľný ale vraj je.


"Nemyslím si, že by kouč Radim Rulík v tomto obore bol neznalý. Naopak. Ale rád odložil túto funkciu, aby sa mohol venovať iným veciam. Niekoho zase zháňa, ale nezverí to len tak niekomu, "myslí si útočník. "S Mariánom sa poznali dlhodobo."

Vďaka historickému titulu a majstrovským oslavám bude tohtoročná letná príprava kratšia. "Za čo sa urč ite nehnevám, ale je to pre nás nové.Do Turecka jazdíme na miesto, ktoré je dosť veľké, cez deň sa stratíme, rozprestrieme, ráno a podvečer sa stretneme na tréning, po večeri si niekde sadneme, je tam príjemne, "líči Trávníček.

Pri mori skôr odpočíva, než aby si užíval adrenalínových športov. "Nech sa vybláznia mladí. Ja už na banáne nejazdím ani nelietajú na padáku, "smial sa dečínsky rodák, ktorý sa nedávno kochal aj basketbalovým finále Bojovníkov s Nymburku. "Bol som sa pozrieť, skvelý zápas. Konečne po Karlovi Gottovi zase niekto dokázal vypredať dečínsky Zimák. "

stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése