2018. július 27., péntek

A birtokában rossz. Sparta nem tudja kihasználni a lehetséges, az említett Tűz

A négy játék, két veszteségek, egy döntetlent és díjat nyert energia. Sparta tavaszán unibet bónusz része a szezon minden bizonnyal nem bizonyítja a teljesítmény, ami büszkélkedhet. A vasárnapi mérkőzés a 18. fordulóban a bajnoki ePojisteni.cz kapott három gól a Jablonec és elvesztette 1: 3. „Mi nem játszunk jól. Mi hiányzik a termelékenységet, nem megfelelőek, és az ilyen előadások ismétlődnek, „értékelte a teljesítményét vádjait vezetőedző Tomáš Požár.


A bíró belépett az ízlés, de aligha a spártaiak hideg Jablonec kilép villog, már vesztes 0: 2. Játé k dominancia alatt a hazai haszontalan.Észak-Csehország prágai lakosok adta a leckét a termelékenység és vonszolta a mérkőzés nyerni 3: 1

„nem tudja kezelni a mérkőzések eredményei," mondta a mérkőzés után Tomas tűz, amelyet vezetett vezetőedző Spárta. „Ha tudtam volna, hogy értékelje a vasárnapi párbaj, és a Start pontosan mit kell ellenfél. Nem tudjuk, hogyan reagálnak az ilyen pillanatokat. Nem elég erős a harc, plusz hiányzik az agresszivitás. A birtokában nem focizni, „tette hozzá ironikusan.

Majdnem azonos teljesítmény Letenští bemutatja az idei mérkőzést. A tűz magyarázza? „Ha tudnánk, hogy így meg fogja oldani. Ismétlődik meg, és biztosan nem játszik jól.Nem játszik hatékonyan, mi hiányzik a termelékenység, a nem hatékony és nem nyomja a meccs „szerepel a másik oka annak, hogy Sparta tavaszi tapogatózás.

Az ő szemében a csapat szenved az a tény, hogy még mindig van valamennyi a játékosok jó egészséget és a helyzet hasonló ahhoz, amelyet az ősszel. „Az Anabasis meghosszabbodik. A csapat ebben az állapotban nem lehet elérni a teljes potenciálját „, mondta tűz.

unibet sportfogadás bónusz

Az első Sparta, Slavia elveszett után a 18. körben már hat pont, és egy negyedik Zlín unibet sportfogadás online unibet online sportfogadás ő vezet apadt csak unibet kifizetés módok két pontot. Kínál arra a kérdésre, hogy most játszik többet fenntartani, mint kergeti a harmadik helyen bajnokságot Pilsen és az egész Vršovic.

„A Bohemians bár nyertünk, de nem játszottunk olyan jól, mint képzelte.Ma nem sikerült, főleg azért, mert a fent említett t ulajdonságok és a haladás a mérkőzés. Csapatok előttünk menekülni, ez tény. Mi lesz, hogy javítsa gyorsan, hogy már nem vesztett pontok "foglalta össze tűz aktuális nézet az tabellán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése