2017. szeptember 13., szerda

A spártaiak repültek Oroszországba. Egy fagy vár minket, egy mérkőzés alatt egy mínusz tízig

Amikor Sparta elkezdte ezt a szezont, az ellenezte az orosz klubot is. Krasnodar kétszer legyőzte a szabadban még 3: 0, és legyőzte a Lazio a negyeddöntőben játszott nagy csatát Villarreal.

Egy hasonló vágy lovagolni újra. Közben között harminckét legjobb csapat az európai ligák, hogy előre a nyolc döntőbe kapna 750.000 euró, ami egyenértékű a 20 milliót.

Clash Rosztovban azonban, hogy a spártaiak rendkívül bet365 online sportfogadás összetett: egy erős ellenfél, barátságtalan stadion és időjárás.

az első nehézség találkozott egy csapat még Prágában, egészségügyi problémák miatt az egyik utas a járat késett több mint egy órát.

Míg Prágában az elmúlt napokban, a hőmérséklet fölé emelkedett nulla az Azov-tenger városa sokkal kognitívabb.Ha tele vannak előrejelzések lesz csütörtökön, a nap a hőmérő mínusz négy fokot meccs közben is fenyegetőzött, hogy mínusz tíz.

„A lapot osztanak mindkét csapat is," nincs a feltételeket, a fejét a Sparta edzője Thomas tüzet.


"A mérkőzést a Rostovban uralkodó körülmények között kell játszanunk. Hogy bet365 ingyen fogadások a csapat el fogja viselni, csak akkor lesz látható.De nem nekünk, hogy egy jelentős probléma, és ez nem akadályozza meg, hogy bet365 fogadási bónuszok az interneten mit akarunk mutogatni. „

Talán azért, mert a kemény tél, ami növeli a sérülés kockázatát, végül Sparta mint az várható volt, nem tért Tomáš Rosický, akik nem játszottak egyetlen mérkőzést télen. Valószínűtlennek tűnik, hogy egy olyan mérkőzésen kezdett volna keményen elindulni, ami minden szempontból rendkívül kihívást jelentene.

Az expedíció, amely eltért a harmadik terminál Ruzyne repülőtéren, miután 10:00, még mindig hiányzott a hosszú távú sérült Zahustel, Václav Kadlec a Mareček, akik egészségügyi problémák miatt nem fejezte a második edzőtábor Spanyolországban és rekonvalescent Holzer.

a Rostov csapat érkezik meg bárhol tizenötödik óra, helyi idő szerint, a Cseh Köztársaság lesz két órával korábban.Este megy a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón és képzés tizenötezer Stadium Olimp másodperces

És csütörtökön azt Spartans kezdődik a második rész a szezonban, amelynek célja, hogy sikeresek legy enek az európai bajnokságban és gyötrelem a harc a címet vezetője pilzeni és más Slavia.

Rostov játszott Őszi League mesterek atlétikai verseny Madrid, a Bayern München és Eindhoven a harmadik helyen végzett a csoportban. A két bet365 fizetési módok kötött Eindhoven, Atletico Madrid legyőzött kétszer gólt, a Bayern legyőzte 3: 2 és elvesztette 0: 5.

bet365 fogadás bónusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése